Medarbeidere og rådgivere i prosesser for God Utvikling.

Geir Knutsen, fagansvarlig i Norge for  kundeservice på BI

Geir Knutsen er en gnistrende dyktig kursleder og forelseser med 25 års erfaring. Hans popularitet bekreftes av at han  ble valgt til årets foreleser ved BI.

Geir Knutsen har samarbeidet med oss som rådgiver/coach og kursleder omfattende prosesser siden 1999.  Enkelte av modulene som er varemerket av God Utvikling blir benyttet i undervisningen på BI.

Han er utdannet lærer, siviløkonom og har master i strategisk ledelse.

Hans spesialområder er relasjons-markedsføring, intern markedsføring, salgstrening, service og samarbeids-utvikling, og strategisk ledelse.

Nicolay Leganger

Nicolay Leganger har teoretisk bakgrunn fra masterstudiet i arbeids- og organisasjons-psykologi ved UIB. Der fokuserte han på positiv psykologi (happiness and wellbeing), coaching, relasjoner, ledelse og motivasjon, samt forskning på metodikk for å skape gode lære- og utviklings-prosesser i organisasjoner. Nicolay Leganger har ledet kurs og coachet prosesser for resultatutvikling i 30 år, med 60 000 deltakere fra 2 500 bedrifter. Han er en inspirerende kursleder, konsulent, coach, veileder, rådgiver og mentor. Nicolay Leganger har hatt interesse for salg og kundebehandling siden han var 11 og jobbet i sportsbutikk og var selger av jakkemerker for Redningsselskapet. Nicolay Leganger er redaktør for servicekurs.com, og leder nettverket for God Utvikling.

Bli medlem, les og diskuter

Velg mellom grupper og innlegg for utvikling av service, sericeledelse, ledelse og DISK-modellen og for gjester.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop