E-læring i kundeservice, bedriftsinterne kundeservicekurs og åpne kurs i kundebehandling. Kursene i kundeservice og kursene i kundebehandling arrangeres av God Utvikling as og våre samarbeidspartnere.

Se også våre salgskurs under kurs i salg og mersalgskurs kategoriene.Her er beskrivelse av modulene i kurs i kundebehandling

Registrer deg som gjest for å lese (gratis).»REGISTRER MEG SOM GJEST!

Som gjest kan du siden kjøpe tilgang til kategorier og e-Kurs.

Du kan også bli med i vårt  «lær-del -tjen» program, der du opparbeider kreditt ved å anbefale artiklene.  Kreditten kan du bruke på her på sidene.

Moduler (ca 3 timer) for utvikling av god kundeservice

Her er noen viktige artikler om kundebehandling som er fri for medlemmer.

Som medlem  får du tilgang til blog, artikler, videoer, e-kurs og webinarer som er frigitt en periode.  Du får nyhetsbrev om artikler, videoer og blogginnlegg som er fri for medlemmer.

Du får tilsendt en rabattkode på kr. 100,- som du kan bruke når du kjøper tilgang til kategorier og e-Kurs.  Slik få du tilbake medlemsavgiften.

Du kan også bli med i vårt  «lær-del -tjen» program, der du opparbeider kreditt ved å anbefale artiklene.  Kreditten kan du bruke på her på sidene.

Her er noen viktige artikler om kundebehandling som du kan kjøpe tilgang til.

Abonner for å få tilgang til kategorien `

Les om kundebehandling« (kr.1800).

REGISTRER MEG SOM ABONNENT!

Disse artiklene er skrevet for forretningsfolk, selgere, kundebehandlere, offentlige tjenesteytere og andre som har stor økonomisk nytte av de fakta og metoder som legges frem.  Vi mener du vil tjene inn kostnaden på noen timer/ dager – alt ettersom.

Du kan abonnere på flere kategorier samtidig.  Vi har slått sammen flere kategorier om kundebehandling.  Du vil da få rabatt.

Du kan også bli med i vårt  «lær-del -tjen» program, der du opparbeider kreditt ved å anbefale artiklene.  Kreditten kan du bruke på her på sidene.

Er du kursdeltaker hos oss kan det hende du har gratis tilgang gjennom jobben. Snakk med din nærmeste leder.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop